Workshopuri

Programul workshopurilor a fost structurat ținându-se cont de așteptările comunității de dans oriental din București și este bogat și diversificat. Instructorii Oriental Dream 2019 sunt Leila, invitata principală internațională și Elmas, organizatoarea evenimentului.

Leila va susține un workshop de tehnică și combinații, va preda o coregrafie energică din folclorul egiptean și o coregrafie modernă orientală pentru toate gusturile.

Elmas va susține un workshop despre ritmuri în care va preda o mini-coregrafie cu percuție live alături de Elias, unul dintre cei mai îndrăgiți drummeri din București.

Primele 2 workshopuri susținute de Leila și workshopul susținut de Elmas sunt open level și se adresează tuturor celor care au cunoștințe de bază din tehnica de dans oriental în timp ce ultimul workshop susținut de Leila necesită cunoștințe de nivel intermediar.

Workshopurile se adresează atât dansatoarelor profesioniste, instructoarelor de dans oriental cât și elevelor școlilor de dans oriental.

 

PROGRAM

Vineri, 17 mai

19:00 – 21:00 Leila’s world of technique and combinations (open level)

De-a lungul acestui workshop, Leila va fi ghidul vostru prin sfaturi și trucuri pe care ea însăși le folosește în dansul ei, ceea ce vă va îmbogăți reprezentațiile individuale. Vom trece prin tehnici de dans variate, pe care le vom introduce în combinații, care vor fi exersate pe diferite piese muzicale. Nu va exista o coregrafie, însă veți putea folosi o mulțime de combinații din acest workshop pentru a obține creații coregrafice indidivuale.

Conceptul workshopului este creat astfel încât participantele de orice nivel să îl poată urmări cu ușurință, deoarece vor exista straturi de mișcare și detalii care vor fi adăugate, în funcție de nivelul și preferințele fiecăreia. Sunt necesare minime cunoștințe tehnice de bază.

Sâmbătă, 18 mai

10:00 – 12:00 Saidi Party (open level)

Vrei să arăți publicului cine este șefa / șeful pe scenă? Ești pregătită pentru multă energie? Gata sau nu, ar fi bine să te pregătești pentru saidi. Împreună cu Leila vom trece prin pași și combinații care vor fi îmbinate într-o coregrafie atractivă, dinamică și captivantă, pe care o veți putea dansa cu orice fel de ocazie, fie ca un dans solo, fie de grup. Puternică, energică, distractivă. Atelierul este deschis pentru toate nivelurile, însă sunt necesare minime cunoștințe tehnice de bază.

12:30 – 14:00 Darbouka cocktail cu Elmas și Elias (open level)

Darbouka, cel mai cunoscut instrument de percuție din dansul oriental, instrument ce ridică imediat lumea la dans și umple atmosfera de energie, va fi cel mai bun prieten al nostru la acest workshop. Cu ajutorul măiestriei lui Elias, unul dintre cei mai îndrăgiți percuționiști din București, vom studia cele mai cunoscute ritmuri de bază, vom învăța combinații de dans pe acestea și le vom exersa pe muzică live. Împreună cu Elmas vom îmbina combinațiile astfel încât să rezulte o minicoregrafie pe muzică live. Atelierul este deschis pentru toate nivelurile, însă sunt necesare minime cunoștințe tehnice de bază.

Duminică, 19 mai

10:00 – 12:00 Modern oriental dance (coregrafie) (minim nivel intermediar)

Dacă ar fi să descriem acest workshop doar în câteva cuvinte, acestea ar fi putere, îndrăzneală, eleganță și clasă. Tehnică și combinații îmbinate într-o coregrafie care atrage chiar și atenția celui mai pretențios public. Acest atelier necesită minime cunoștințe tehnice de nivel intermediar.

Workshopurile vor avea loc la Școala de Dans Joie de Vivre, Calea Călărași, Nr.161, Etaj 5, Sector 3, București.

 

PREȚURI

1 workshop Leila: 180 lei

1 workshop Elmas: 120 lei

Pachet BRONZE                 (1 workshop Leila + 1 workshop Elmas): 280 lei

Pachet SILVER                   (2 workshopuri Leila): 340 lei

Pachet SILVER PLUS         (2 workshopuri Leila + workshop Elmas): 440 lei

Pachet GOLD                       (3 workshopuri Leila): 500 lei

Pachet GOLD PLUS             (3 workshopuri Leila + workshop Elmas): 600 lei

 

Nu ratati OFERTA PROMOTIONALA pentru achitarea in avans pana la data de 30 aprilie:

1 workshop Leila: 160 lei

1 workshop Elmas: 100 lei

Pachet BRONZE                 (1 workshop Leila + 1 workshop Elmas): 240 lei

Pachet SILVER                   (2 workshopuri Leila): 300 lei

Pachet SILVER PLUS         (2 workshopuri Leila + workshop Elmas): 380 lei

Pachet GOLD                      (3 workshopuri Leila): 440 lei

Pachet GOLD PLUS           (3 workshopuri Leila + workshop Elmas): 520 lei

Înscrierile se fac prin achitarea unui avans de minim 50% din valoarea workshopurilor achiziționate, diferența urmând să fie achitată cel târziu la fața locului!

Pentru participantele care se deplasează din provincie în București pentru a participa la workshopuri se aplică o reducere de 30% la pachetele de mai sus.

Suma de bani achitată în avans nu se returnează după confirmarea participării!

Nu ratați ocazia unică de a studia în București cu Leila of Serbia, una din profesoarele cele mai îndrăgite și invitate la cele mai cunoscute festivaluri din întreaga lume.

 

Pentru informatii si inscrieri:

Elmas Menacai

Tel: 0724 607 016

www.orientaldreamfest.ro

E-Mail: orientaldreamfest@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/OrientalDreamWeekend/